In-company trainingen

Lizelot en haar team verzorgen ook in-company trainingen waarin met de Common Ground Methode wordt gewerkt.
Deze trainingen worden op maat gemaakt. Passend bij uw vraag en situatie.

Voor teams

Het vinden, ervaren, en cultiveren van een gemeenschappelijke basis van vertrouwen voor duurzame samenwerking en co-creatie.

Thema’s die aan bod komen, zowel metaforisch als ook in de directe ervaring, zijn o.a.

·         Verbinding
·         Vertrouwen
·         Samenwerking
·         Het herkennen en begrijpen van, en omgaan met weerstand
·         Leiderschap
·         Vitaliteit
·         Mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten
·         Innerlijke rust en stabiliteit in tijden van verandering
·         Wisselwerking tussen inspanning/ concentratie en loslaten
·         De kracht van de intentie

Leiderschap

Ben jij als leidinggevende op zoek naar meer balans tussen bijvoorbeeld controleren en loslaten? Soms moet je durven loslaten en vertrouwen, maar soms juist er bovenop zitten en koers bepalen. In de CG-leiderschapstrainingen leer je alles over die wisselwerking en de vereniging van tegengestelden, binnen in jezelf en in verbinding met anderen. Je ontdekt en ontwikkelt zowel jouw mannelijke alsook jouw vrouwelijke kwaliteiten en hoe beiden elkaar kunnen versterken.

Soms moet je roeien met de riemen die je hebt, maar op andere momenten juist in staat zijn om het over een andere boeg te gooien of om schoon schip te maken. In dit werk ontwikkel je een sterk innerlijk kompas waarmee je jouw koers en dat van jouw team bewuster leert bepalen.
Hoe ben je als bevlogen leider in staat om anderen te motiveren zonder te dwingen, iedereen in hun waarde te laten en versterken ook in tijden van verandering? Hoe los je weerstand op vóórdat die ontstaat?

Er is geen betere metafoor voor deze thema’s te bedenken dan de Tango. De Common Ground methode is vanuit de Tango ontwikkeld, in de doorontwikkeling sterk vereenvoudigd, en helemaal los van de dans komen te staan.