Workshops

Voor alle activiteiten : zie AGENDA


MiUTango en Transformatie

In februari start een reeks van 5 bijzondere workshops in Amsterdam onder leiding van Lizelot de Stigter. Daarin wordt de Tango verkend als een pad voor transformatie. MIU betekent Moving Into Unity en is de essentie van de Tango, de dans van Yin en Yang.

Tango gaat over leiden en volgen, maar ook over elkaar aanvoelen, (mee-) bewegen en verbinden. Wanneer is je denken gebaseerd op angst en wanneer op liefde? In ons smelten tijdens de dans het mannelijke en het vrouwelijke samen. Geven en ontvangen komen in evenwicht en blijken één. Vanuit daar helen ook onze relaties met anderen.

Oude patronen en overtuigingen kunnen oplossen in het licht en in de beweging van je ware zijn, je kern. Grijp de kans je gedachten zichtbaar te maken. Voel hoe we onze realiteit van binnenuit creëren en hoe we onze ziel en onze intenties kunnen belichamen.
De workshops staan niet los van elkaar en zijn daarom alleen als serie te boeken. Het is niet nodig met een partner te komen.

Er kunnen maximaal 12 leerlingen deelnemen. Twijfel dus niet te lang en meld je snel aan indien interesse!

De data: 24 februari, 24 maart, 21 april, 26 mei en 16 juni (14:00 t/m 17:00)
Prijs: 250,- of 225,- voor leden.

 

Sai Mithra, adres: Sint Antoniesbreestraat 102, 1011 HB Amsterdam (Centrum)

 

Info & aanmelding: www.saimithrayoga.nl


 

Tantric Tango – 17 februari op Boerderij Blisveld

Voor meer informatie zie de flyer en om een plek te reserveren kun je hier je ticket bestellen: www.movingintounity.com/inschrijving-miu/

Zie je daar!


Vrijdag 16 mrt 2018 17.00 uur  – zondag 18 mrt 2018 17.00 uur
Moving into Unity – Tango en Transformatie

Op de mooie en vrije locatie ‘de Uelenspieghel’ (www.uelenspieghel.nl) in Drenthe organiseren we een intensief en diepgaand cursusweekend,
met MIU-lessen die we als basis gebruiken voor de tango. 

In deze lessen verkennen we de Tango als een pad naar persoonlijke verlichting en naar het helen van onze relaties met anderen. We leren hoe we geven en ontvangen in evenwicht kunnen brengen en hoe het mannelijke en het vrouwelijke in ons samen kunnen smelten. We oefenen met het creëren van onze realiteit van binnenuit. Hoe we onze ziel en onze intenties kunnen belichamen. ’s Ochtends zijn er lessen Moving into Unity, ’s middags verweven we dit in de lessen tango en ’s avonds gaan we heerlijk dansen; is er practica en Salon.

Tussen door is er veel tijd voor delen, ontmoeten, en genieten van Zijn op deze fijne plek in een prachtige omgeving.

 Locatie:   ‘De Uelenspieghel’, Winkelsteeg 5 – 7975 PV – Uffelte

De kosten voor dit weekend zijn € 295,-
Dit is incl. MIU- en tangolessen, practica met individuele aandacht en uitleg,
salons, 2 pers.kamer, heerlijk eten, koffie/ thee/fruit en schoonmaakkosten en incl.btw.
*1 pers. kamer: €25,-
Budget variant: slapen in de dormitory: € 25,- korting.

Je kunt je met partner of alleen aanmelden. We wisselen regelmatig van partners en rollen (leiden/volgen) Voor vaste koppels is dit wisselen optioneel. Als je de nadruk wilt leggen op één van de rollen: dit graag aan ons laten weten 🙂

Opgave via MIU@gonnig.nl


Open dag MIU/ Common Ground jaartraining.
22 okt 2017
, 10.00 – 16.00 uur. Locatie: ‘Belmani’, Weverstraat 30, Oosterbeek

Ben je ook benieuwd naar MIU of Common Ground, wil je het graag een dag uitgebreid ervaren en er meer van weten? Dan ben je van harte uitgenodigd om 22 okt. mee te doen. We starten om 10.00 uur.
De dag kost €79,-* en is inclusief een heerlijke biologisch vegetarische lunch, koffie, thee en koek 🙂
* mensen die besluiten ’t jaartraject te doen, kunnen deze kosten weer aftrekken van de jaartrainingskosten. Opgeven kan tot 18 okt via CG@gonnig.nl en na die datum alleen nog via  06 – 48 52 45 41Donderdag 13 juli 
19.30 -21.30 , Belmani, Weverstraat 30, Oosterbeek

Workshop Tango & Transformatie
In deze workshop maak je kennis met de essentie van de Tango als krachtig transformerende methode, waarin je je lichaam en levenshouding stroomlijnt. Je ervaart hoe je flow in je leven creëert wanneer je in de juiste ‘allignement’ bent, o.a. door vanuit je eigen kernkracht te bewegen en het mannelijke en vrouwelijke in jezelf te verenigen. Vanuit diepe verbinding met jezelf, ga je de verbinding aan met de ander en de wereld.

MIU (Moving Into Unity) bevat elementen die lijken op oefeningen uit de Qigong, Chi Neng, Witte Tantra, Lichaamswerk, Mindfulness en Tai Chi.
MIU is echter geboren uit de Tango en kent een hele eigen, directe en mooie benadering.
Zowel danservaring als het meebrengen van een partner is niet nodig. De oefeningen zijn niet ingewikkeld en goed door iedereen uit te voeren.

Kosten:  €20,- (ter plekke te voldoen)
opgave: CG@gonnig.nl
flyer zie onderstaande link:
MIU-workshop 13 juli


Op aanvraag
In uw organisatie of uw team kunnen wij ook workshops op maat verzorgen. Een module in uw opleiding is ook mogelijk.
Workshops kunnen een welkome en verbindende verfrissing zijn op themadagen, congressen, binnen verandertrajecten of teambuilding.

Neem gerust contact met ons op.

Reactie deelnemer: “Wow, dit zou iedereen eens moeten ervaren, ik ben nog niet eerder zo’n direct werkende en voelbare methode tegen gekomen.”

Kennismakings-workshop
Af en toe organiseren wij kennismakings-workshops Common Ground,
houdt voor de data onze agenda in de gaten.