Workshops

Voor alle activiteiten : zie AGENDAOpen dag MIU/ Common Ground jaartraining.
22 okt 2017
, 10.00 – 16.00 uur. Locatie: ‘Belmani’, Weverstraat 30, Oosterbeek

Ben je ook benieuwd naar MIU of Common Ground, wil je het graag een dag uitgebreid ervaren en er meer van weten? Dan ben je van harte uitgenodigd om 22 okt. mee te doen. We starten om 10.00 uur.
De dag kost €79,-* en is inclusief een heerlijke biologisch vegetarische lunch, koffie, thee en koek 🙂
* mensen die besluiten ’t jaartraject te doen, kunnen deze kosten weer aftrekken van de jaartrainingskosten. Opgeven kan tot 18 okt via CG@gonnig.nl en na die datum alleen nog via  06 – 48 52 45 41Donderdag 13 juli 
19.30 -21.30 , Belmani, Weverstraat 30, Oosterbeek

Workshop Tango & Transformatie
In deze workshop maak je kennis met de essentie van de Tango als krachtig transformerende methode, waarin je je lichaam en levenshouding stroomlijnt. Je ervaart hoe je flow in je leven creëert wanneer je in de juiste ‘allignement’ bent, o.a. door vanuit je eigen kernkracht te bewegen en het mannelijke en vrouwelijke in jezelf te verenigen. Vanuit diepe verbinding met jezelf, ga je de verbinding aan met de ander en de wereld.

MIU (Moving Into Unity) bevat elementen die lijken op oefeningen uit de Qigong, Chi Neng, Witte Tantra, Lichaamswerk, Mindfulness en Tai Chi.
MIU is echter geboren uit de Tango en kent een hele eigen, directe en mooie benadering.
Zowel danservaring als het meebrengen van een partner is niet nodig. De oefeningen zijn niet ingewikkeld en goed door iedereen uit te voeren.

Kosten:  €20,- (ter plekke te voldoen)
opgave: CG@gonnig.nl
flyer zie onderstaande link:
MIU-workshop 13 juli


Op aanvraag
In uw organisatie of uw team kunnen wij ook workshops op maat verzorgen. Een module in uw opleiding is ook mogelijk.
Workshops kunnen een welkome en verbindende verfrissing zijn op themadagen, congressen, binnen verandertrajecten of teambuilding.

Neem gerust contact met ons op.

Reactie deelnemer: “Wow, dit zou iedereen eens moeten ervaren, ik ben nog niet eerder zo’n direct werkende en voelbare methode tegen gekomen.”

Kennismakings-workshop
Af en toe organiseren wij kennismakings-workshops Common Ground,
houdt voor de data onze agenda in de gaten.